OPBERGMAP

OPBERGMAP

De opbergmap is de perfecte marketing tool die het betere verkoopsgesprek afrondt door deze te overhandigen aan de prospect in kwestie. In de map met flappen worden de commerciële documenten op stijlvolle wijze opgeborgen.

Vaak is de map voorzien van een uitsnijding om de visitekaart in vast te maken. De opbergmappen worden meestal gedrukt in offset op een karton van 300 gr. Dit karton kan mat zijn of glanzend, afhankelijk van de huisstijl van het bedrijf.

Vaak wordt de buitenkant bedrukt met het logo van het bedrijf en met foto’s die de activiteit van het bedrijf in de kijker zet. Om deze kaft nog mooier te maken wordt de buitenzijde vaak afgewerkt met een laminaat die de map tegen allerlei schendingen beschermd. Aan de binnenzijde wordt meestal extra commerciële informatie geplaatst.

De opbergmap kan verschillende diktes hebben afhankelijk van wat erin moet geplaatst worden: enkele vellen A4 met de offerte of een geniete brochure met een begeleidende brief. Het aantal flappen zal ook hierdoor bepaald worden.

In onze geïntegreerde drukkerij zijn meerdere modellen beschikbaar. Wenst u uw eigen model aan te maken kunnen wij u daarmee helpen in onze eigen opmaakafdeling.

Voor het drukken en uitstanzen van een map met flappen moet u rekenen op een doorlooptijd van ongeveer 5 werkdagen.