Graphoprint Services

Niettegenstaande de aanwezigheid van 2 offset persen werd Graphoprint Services in 1984 aanzien als een fotokopiecentrum. Door de jaren heen evolueerde dit centrum tot een volwaardige drukkerij waarbij fotokopiëren tot het goede verleden behoort.  Gelegen tussen de VUB en de ULB, vulde Graphoprint Services de wensen van haar klanten in door aandachtig naar hen te luisteren en zich op het juiste moment aan te passen. Zij groeide door de aankoop van nieuw materieel of het opkopen van bestaande drukkerijen. In het magische jaar 2000 sloot Graphoprint Services een partnerschap met B.C.D. Express die op haar beurt marktleider is op het gebied van kopie en print. Waarmee het ooit begon wordt op heden door de marktleider professioneel uitgevoerd. De drukkerij kon vanaf die dag het gehele assortiment van druk- en printdiensten aanbieden: Posters, katalogussen, affiches, flyers, opbergmappen, enz., zijn slechts een modest onderdeel van het assortiment dat wij met de meeste zorg en liefde voor het vak dag dagelijks produceren. Van ontwerp over zetwerk tot het publiceren van boekwerk, alles is mogelijk. Er staat elke dag opnieuw een professioneel team voor u klaar die u van idee tot afgewerkt geheel door de productie begeleidt. U zou er versteld van staan hoe elke beslissing de productie beïnvloedt: Welk programma wordt gebruikt? Op welk papier wordt gedrukt? Hoeveel kleuren zijn nodig? Welk eindformaat is gewenst? Wat is het budget? Wat is de gewenste levertermijn?…

En zo kunnen we nog een eindje doorgaan! … Aarzel niet om ons om uitleg te vragen!

In 2004 werd een nieuwe merknaam, All Printing Services, aan Graphoprint Services toegekend. Het gebruik van deze naam moet ertoe leiden dat u gemakkelijker alle samenwerkende bedrijven herkent. Op heden gebruiken de bedrijven B.C.D. Express, Copyland, D Copy, en Graphoprint Services deze commerciële naam All Printing Services en werken zij nauwer samen om een vervolledigd dienstenpalet aan u aan te bieden. De Web Site was een eerste gemeenschappelijke realisatie van deze nauwere samenwerking en toont aan dat wij onder de naam All Printing Services effectief meer kunnen bieden dan enkel kopiëren of printen van uw opdrachten.

In 2006 verhuisde Graphoprint Services haar productie naar Zaventem ( Sint-Stevens-Woluwe). Zij investeerde in volledig nieuw materiaal en groeide uit tot een industriële drukkerij. Graphoprint Services werd hierbij de geïntegreerde offsetdrukkerij van All Printing Services. De aandacht ging niet alleen uit naar technologische innovatie maar ook naar ergonomisch en ecologisch verantwoord drukken en afwerken. Er wordt gestreefd naar het uitsluitend gebruik van FSC papier en biologisch afbreekbare inkten. Recyclage staat bij ons hoog in het vaandel.

In 2014 verplaatst Graphoprint Services naar Evere, waar zij zich met de meest recente communicatiemiddelen uitrust. Graphoprint Services is na haar verhuis niet enkel geografisch beter bereikbaar maar ook via mail en via de sociale netwerken zoals ook op Facebook, Twitter, Google, Foursquare, Yelp en LinkedIn kan u bij ons terecht.

Op 6 juni 2016 heeft ons bedrijf Graphoprint Services er een nieuwe winkel bij onder de naam All Printing Services Europa! Een nieuwe digitale drukkerij, uitgerust met de nieuwste digitale kleurenprinters, bevindt zich in het centrum van de Europese wijk van Brussel, in het midden tussen het rondpunt Schuman en het Jourdanplein.

Onze missie is duidelijk: U van alle communicatiemogelijkheden voorzien!

Tot binnenkort in één van onze etablissementen!

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Privacybeleid
Onze website maakt gebruik van cookies. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.