D Copy

D Copy werd opgericht in 1984 en evolueerde van copyshop tot printshop met een geïntegreerde drukkerij. Doorheen haar bestaan groeide zij uit tot één van de belangrijkste kopieerzaken die onze hoofdstad heeft gekend. In 2002 kocht B.C.D. Express dit reeds 25 jaar succesvolle kopieerbedrijf en voegde het onder haar bestaande naam, D Copy, aan zijn bedrijvengroep toe. Hierdoor versterkten beide bedrijven hun marktposities en konden zij van elkaars kennis en productengamma gebruik maken om u nog beter van dienst te zijn.

D Copy, met haar geïntegreerde drukkerij stond en staat op heden nog steeds bekend bij haar klanten voor het aanleveren van uitstekende kwaliteit tegen prima prijs binnen een vlotte levertermijn. Na de overname van DCopy door B.C.D. Express werd een nieuwe locatie voor haar gezocht, dit binnen een straal van 1 km van de bestaande winkel. Dit omdat de buurt rond de Maagdenstraat snel en sterk verlouderde en wij ons voor onze klanten en ons personeel in een aangename leefomgeving wensen te vertoeven. In september 2002 verhuisden wij aldus richting het Noord station, meer specifiek naar de Vooruitgangsstraat 43 te Brussel. Het werd een succes!

In 2004 werd een nieuwe merknaam, All Printing Services, aan D-Copy toegekend. Het gebruik van deze naam moet ertoe leiden dat u gemakkelijker de link met haar moederbedrijf kan herkennen. Op heden gebruiken de bedrijven B.C.D. Express, Copyland, DCopy, en Graphoprint Services de commerciële naam All Printing Services en werken zij nauwer samen om een vervolledigd dienstenpalet aan u aan te bieden. De Web Site is een eerste gemeenschappelijke realisatie van deze nauwere samenwerking en toont aan dat wij onder de naam All Printing Services effectief meer kunnen bieden dan enkel kopiëren of printen van uw opdrachten. U vind D-Copy ook op Facebook, Twitter, Google, and LinkedIn
Onze missie is duidelijk: U van alle communicatiemogelijkheden voorzien!
Tot binnenkort in één van onze etablissementen!

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Privacybeleid
Onze website maakt gebruik van cookies. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.