Copyland

In 1996 kocht huidig zaakvoerder, Angelo Portolani, de copyshop Copyland op de Generaal Jacqueslaan te Brussel. Vooreerst was Copyland gespecialiseerd op de Nederlandstalige markt en met zijn bestaande machinepark georiënteerd op de duplicatie-markt.
Toen in 1996 het bedrijf werd uitgebaat door deze nieuwe ondernemer werden de kwaliteitseisen volledig afgestemd op de markt en werd geïnvesteerd in een modern machinepark. Copyland blijft Nederlandstalig georiënteerd door haar voorgeschiedenis, maar wordt door de huidige zaakvoerder naar beide landstalen toe opengetrokken: Het is niet de taal, maar de kwaliteit van de diensten die in de schijnwerper wordt gezet.
In 1997 werd een tweede kopieerzaak geopend op de Waversesteenweg 1051 te Oudergem. In 2000 nam Copyland het kopieerbedrijf, Quality Copy in Gent over, en integreerde dit bedrijf in haar bestaande team. De naamsverandering werd doorgevoerd maar de grootste verandering bestond erin dat bestaande klanten vanaf die dag van een uitgebreider productengamma konden genieten. Copyland groeit, met zijn 3 verkoopspunten, gestaag in een snelevoluerende communicatiemarkt. In 2013 opende Copyland een nieuwe kopieerzaak in Evere, twee straten van de Nato verwijderd.
In 2004 werd een nieuwe merknaam, All Printing Services, aan de verschillende printshops van Copyland toegekend. Deze naamsverandering moet ertoe leiden dat u de verschillende bedrijven die de naam als commercieel uithangbord wensen te gebruiken, makkelijker kan herkennen. Op heden gebruiken de bedrijven B.C.D. Express, Copyland, D Copy, Dcopy en Graphoprint Services de commerciële naam All Printing Services en werken zij nauwer samen om een vervolledigd dienstenpalet te kunnen aanbieden.
Dat Copyland enkel kopieert is voltooid verleden tijd. Op heden kunnen wij u van a tot z communicatietechnieken aanbieden die u toelaten uw niet-core-businesses met een gerust hart te outsourcen. Wij zijn bereikbaar via mail maar ook via de sociale netwerken zoals ook op Facebook, Twitter, Google, and LinkedIn. Onze missie is is klaar en duidelijk: U alle communicatie-mogelijkheden aanbieden! Tot binnenkort in één van onze etablissementen!

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Privacybeleid
Onze website maakt gebruik van cookies. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.