B.C.D. Express

Zaakvoerder, A. Portolani, richtte in februari 1988 de BVBA B.C.D. Express op met als hoofddoel kopieën te produceren en te verkopen aan de eindconsumenten. Het bedrijf heeft als Core Business het kopiëren van originelen. Van begin af aan werden volgende principes gestimuleerd:

Persoonlijke bediening van 9u00 tot 22u00

De alom gekende computerhoek, met dactylo- en prepress-mogelijkheden

Een gevarieerde waaier van afwerkings mogelijkheden op de gerealiseerde kopieën

Het bedrijf voert sinds het prille begin haar activiteit vanop de Generaal Jacqueslaan 135 te Brussel.
In 1992 werd een eerste uitbreiding doorgevoerd. Mister Copy op de generaal Jacqueslaan werd bij B.C.D. Express toegevoegd. Hierdoor groeide BCD Express naast zijn bestaande verkoopplaats met 1 extra verkooppunt. Dit leidde tot een toenemende flexibiliteit en een verhoogde service naar haar klanten. Het is onder het merk “Mister Copy” dat het bedrijf zijn latere expansie verder zal zetten. Door het enorme succes van B.C.D. Express nam het aantal werknemers snel toe. Dit was bewust zo gekozen om een excellente klantenbediening te verzekeren. In 1997 opende B.C.D. Express een Mister Copy op de Stallestraat 222 in Ukkel en vergrootte daardoor haar haar bereikbaarheid ten aanzien van haar Brussels clienteel. In 1998 breidde BCD Express zijn winkelketen met 2 extra verkooppunten uit.

Deze print shops bevonden zich zowel in Antwerpen, op de Mechelsesteenweg, als in Gent, op de Overpoortstraat. Een 3de vestiging werd geopend op de Generaal Jacqueslaan te Brussel en werd ingericht tot speciaalzaak voor prepress werkzaamheden, internet en grootformaat printdiensten. In 1999 werd de geografische spreiding verder uitgewerkt. In Oostende werd een print shop geopend op de Koningstraat 27 en in Waver op Chaussée des Collines. Alle vestigingen werden onder het merk Mister Copy geopend. In 2000 werd richting Zuid-België uitgebreid door een kopieerzaak in Namen te openen. In dit magische jaar telde ons bedrijf 8 gedelokaliseerde printshops. In datzelfde jaar werd een drukkerij toegevoegd aan de productie mogelijkheden om u, als klant, een vervolledigde service te kunnen bieden. In 2002 opende BCD Express een kopieer- en drukkerijzaak onder de naam D Copy. Dit verkoops- en productiecentrum ligt in Brussel centrum. In januari 2003 werd nog een Mister Copy aan onze groep toegevoegd. Deze bevindt zich in het Europees centrum van Brussel in de gemeente Schaarbeek.

In 2004 werd een grote stap gezet: een nieuwe merknaam werd aan de verschillende winkels toegekend. Het gebruik van de naam All Printing Services moet ertoe leiden dat u gemakkelijker de verschillende bedrijven kan herkennen. Op heden gebruiken de bedrijven B.C.D. Express, Copyland, D Copy, Dcopy en Graphoprint Services de commerciële naam All Printing Services en werken zij nauwer samen om een vervolledigd dienstenpalet aan u voor te stellen. De Web-Site was een eerste gemeenschappelijke realisatie van deze nauwere samenwerking en toont aan dat wij onder de naam ALL Printing Services effectief meer kunnen bieden dan enkel kopiëren of printen van uw opdrachten. Wij zijn ook bereikbaar via mail en via de sociale netwerken zoals ook op Facebook, Twitter, Google, and LinkedIn. Onze missie is duidelijk: U van alle communicatie-mogelijkheden voorzien! Wat de toekomst biedt, bepaalt u!
Tot binnenkort in één van onze etablissementen!

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Privacybeleid
Onze website maakt gebruik van cookies. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.