T-SHIRT

T-shirt

T-shirts kunnen op beide zijden bedrukt worden met behulp van de transfertechniek.

Uw tekening of logo wordt in kleur of zwart-wit digitaal geprint of gekopieerd op een transfer vel en daarna aan de hand van warmte en persing overgedragen op de katoenen stof. Het T-shirt zal altijd wit of lichtgrijs zijn en kan bij ons worden aangekocht of door u worden meegebracht. In de winkel hebben we de maten smal, medium, large en x-large op voorraad. Wenst u een andere maat dan kunnen wij die steeds voor u aankopen.

Andere grondstoffen zijn mogelijks te bedrukken, zolang de samenstelling 100% katoen is. Belangrijk om weten is dat op de bedrukking geen warmtebron mag geplaatst worden (zoals een strijkijzer).

U kan 1 T-shirt laten bedrukken of meerdere 100-den. Vaak worden de T-shirts met logo gebruikt voor het aankondigen of beleven van een bepaald evenement van een studentenvereniging of voor de uitstraling van het imago van een bedrijf.

Naast het digitaal bedrukken van T-shirts kunnen wij u ook voorzien van gebrodeerde textiel in alle mogelijke kleuren, bedrukte petjes, pennen, parapluis… U kan het zo gek niet bedenken, Contacteer ons.