Brochure met of zonder perforatie

0,00

Gesloten formaat :
Papiersoort :
Aantal pagina's (zijden) zwart-wit :
Aantal pagina's (zijden) kleur :
Recto | Recto/Verso :
Aantal gaten :
Bedrukt karton voor :
Bedrukt karton achter :
Aantal exemplaren :
Bereken uw prijs

0,00


De brochure met 2 gaatjes in de linker kantlijn is de meest gebruikte vorm van inbinden op de digitale print markt. Het lijkt bizar dit losbladig drukwerk onder de brochures te catalogeren, maar daar hoort zij daadwerkelijk thuis.

Indien u een cursus wenst te printen om nadien in een ringmap vast te maken, dan moet u het product “Brochure met 2 gaatjes” kiezen. U opteert beter voor 4 gaatjes, wanneer het gaat om zwaarder papier of wanneer 1 exemplaar heel veel bladzijden zou bevatten. Zo kan u de brochure vastmaken in een ringmap met 4 ringen, en bent u verzekerd dat de binding niet plooit of breekt wanneer u de ringmap langdurig in vertikale positie laat staan.

De plaatsing van de gaatjes is standaard links. Wanneer u hiervan wenst af te wijken, plaats dit dan duidelijk in de opmerking van uw bestelling. In bepaalde gevallen worden de bladen bovenaan geperforeerd of zelfs aan de rechterkant van de vellen. Dit zijn uitzonderingen, maar kan zonder probleem bij All Printing Services gerealiseerd worden.

U kan natuurlijk ook zelf uw papier perforeren. In dit geval kiest u gewoon “zonder perforatie / gaatjes”.

Bij dit brochuretype bent u niet beperkt in het aantal pagina’s die uw brochure bevat. Dit kan beginnen bij 1 en doorgaan tot het oneindige. Daarenboven hebt u vrije keuze in het papier die u als drager wenst te gebruiken. Vaak wordt toch geopteerd voor 80 grams laser papier.

Voor de stevigheid van de bundel, kan u opteren om een al dan niet bedrukt karton voor en of achter toe te voegen. Deze kaften zijn wit of gekleurd, kunnen afbeeldingen en tekst bevatten en wegen tussen de 160 gr en 300 gr.De gangbare formaten voor geperforeerde brochures zijn staand of liggend A4. Natuurlijk kan er ook op A5 en A3 geprint worden en al hun tussenliggende formaten zijn ook mogelijk.

Het plaatsen van nietjes moet aangegeven worden. Mocht u de geperforeerde brochure ook door ons in een map willen laten plaatsen, geef dit dan zeker aan in de opmerking bij de bestelling van de brochure.