FLYER A3, A4, A5, A6

0,00

Formaat :
Papiersoort :
Enkelzijdig afdrukken :
Dubbelzijdig afdrukken :
Plastificatie :
Aantal exemplaren :
Bereken uw prijs

0,00


Een flyer of strooibriefje is drukwerk dat bestaat uit één 1 ongevouwen vel papier dat kan bestaan uit 1 pagina (enkelzijdig bedrukt = recto) of 2 pagina’s (dubbelzijdig gedrukt = recto-vers) bestaat.

Een flyer onderscheidt zich van folder doordat het maximum 2 pagina’s omvat en niet gevouwen is.
De flyer of het strooibriefje of de circulaire verwijst doorgaans naar drukwerk dat primair bedoeld is om een zekere tendens uit de dragen, nieuwe produkten te commercialiseren en procedures te communiceren en dit op grote schaal = massa marketing. Hun inzetbaarheid is groot en hun eenvoud leidt ertoe dat bedrijven en particulieren hun opmaak op hun computer kunnen voorbereiden en per mail naar de producent kunnen versturen.

Flyers of strooibriefjes of circulaires worden vaak digitaal geprint of gekopieerd op een formaat A6 (postkaart formaat) of A5 (de helft van het formaat van briefpapier) of A4 (briefpapier formaat) en heeft een heel goede prijs kwaliteit verhouding bij kleine hoeveelheden, laat personalisering toe en kan op 1 dag geleverd worden.

Ook worden flyers of strooibriefjes of circulaires gedrukt in offset om de eindkwaliteit te verhogen door gebruikt te maken van hoge grammage papier en een aantal kleuren dit om een lagere kostprijs te hebben voor grotere hoeveelheden. De gemiddelde doorlooptijd voor een flyer of strooibriefje of circulaire in offset gedrukt is 5 werkdagen