Mister Copy Uccle

mr copy

Welkom bij Mister Copy Ukkel - All Printing Services

Open

Ma : 09:00-18:30
Di : 09:00-18:30
Wo : 09:00-18:30
Do : 09:00-18:30
Vr : 09:00-18:30
Za : 11:00-12:30|13:00-18:00
Zo : gesloten

mc1180@allps.be

Stallestraat 89, 1180 Ukkel

+32 (0)2 332 51 94

Voor bedrijven bieden wij een Total-care service aan: Eens de bestelling geplaatst, nemen wij de verdere verwerking, eventuele opmaak, impositie, druk, en afwerking op ons. Wij zoeken steeds de beste oplossing voor u – offset druk of digitaal printen. Voor het drukken in offset doen wij beroep op onze geïntegreerde drukkerij die ons voorziet van alle publicitair en commercieel drukwerk.

In de self service kan u terecht voor al uw print en kopiewerk in kleur en in zwart-wit.

Wij geven kortingen aan de leraren die een lerarenkaart van Klasse bezitten (www.lerarenkaart.be ). Voor studentenkringen volwassenenonderwijs bieden wij de boekenservice aan, en kunnen wij het drukken van hun flyers en affiches verzorgen, voor de studenten zelf hebben wij speciale prijzen en voor de professoren maken wij steeds een oplossing op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in het printen vanaf digitale bestanden (die eventueel per email binnenkomen) en kopiëren in kleur en zwart-wit op A4 en A3 formaat. Wij binden in met plastiek of metaalringen, met het fastback systeem, met een vierkante rug of uw werkje kan onder ringmap gebracht worden. Ook personaliseren wij de opdrachten (zelfs de ringmappen), wij printen variabele data op omslagen met strip en kunnen op een CD of DVD uw informatie in digitale vorm opslaan (voorbeeld het inscannen van een cursus waarvan (nog) geen digitale versie bestaat).

Wenst u meer te weten, of wenst u ons te testen, schrijf ons een mail (info@allps.be), bel ons (02 332 51 94) of neem contact met onze externe dienst (sales@allps.be) die graag met u een afspraak maakt.

Tot binnenkort!

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Privacybeleid
Onze website maakt gebruik van cookies. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.