Mister Copy Ixelles

mr copy

Welkom bij Mister Copy Elsene - All Printing Services

gesloten

Ma : gesloten
Di : gesloten
Wo : gesloten
Do : gesloten
Vr : gesloten
Za : gesloten
Zo : gesloten

mc1050@allps.be

Generaal Jacqueslaan 123, 1050 Brussel

+32 (0)2 640 94 21

Mister Copy is de copyshop waar het voor de huidige zaakvoerder allemaal begon. Hij startte er direct na zijn studies zijn kopie-carrière en groeide door tot zelfstandig ondernemer die zijn eigen kopie-bedrijf startte onder de naam B.C.D. Express. Later nam hij Mister Copy over.

Voor de student hield hij steeds een extra plaatsje vrij in zijn hart waardoor tot op heden steeds veel aandacht gaat naar de service aan de student. Elk jaar houdt Mister Copy acties voor het printen van de eindwerken, studentenkringen kunnen speciale condities krijgen en professoren kunnen bij ons terecht voor beheren en produceren van hun boeken en leraren kunnen extra kortingen krijgen als zij hun lerarenkaart voorleggen.

Voor bedrijven bieden wij een Total-care service aan: Eens de bestelling geplaatst, nemen wij de verdere verwerking, eventuele opmaak, impositie, druk, en afwerking op ons. Wij zoeken steeds de beste oplossing voor u – offset druk of digitaal printen. Voor het drukken in offset doen wij beroep op onze geïntegreerde drukkerij die ons voorziet van alle publicitair en commercieel drukwerk.

In de self service kan u terecht voor al uw print en kopiewerk in kleur en in zwart-wit.

Wij zijn gespecialiseerd in het printen vanaf digitale bestanden (die eventueel per email binnenkomen) en kopiëren in kleur en zwart-wit op A4 en A3 formaat. Wij binden in met plastiek of metaalringen, met het fastback systeem, met een vierkante rug of uw werkje kan onder ringmap gebracht worden. Ook personaliseren wij de opdrachten (zelfs de ringmappen), wij printen variabele data op omslagen met strip en kunnen op een CD of DVD uw informatie in digitale vorm opslaan (voorbeeld het inscannen van een cursus waarvan (nog) geen digitale versie bestaat).

Wenst u meer te weten, of wenst u ons te testen, schrijf ons een mail (info@allps.be), bel ons (02 640 94 21) of neem contact met onze externe dienst (sales@allps.be) die graag met u een afspraak maakt.

Tot binnenkort!

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Privacybeleid
Onze website maakt gebruik van cookies. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.