DCopy Bruxelles

d-copy

Welkom bij DCopy - All Printing Services

Open

Ma : 09:00-18:30
Di : 09:00-18:30
Wo : 09:00-18:30
Do : 09:00-18:30
Vr : 09:00-18:30
Za : 11:00-17:00
Zo : gesloten

dc1210@allps.be

Vooruitgangstraat 43, 1210 Sint-Joost-ten-Node

+32 (0)2 512 70 10

DCopy, specialist in kleurenprint, is gelegen op de Vooruitgangstraat 43 te Brussel, tussen het Noordstation en de piramide van het Rogiersplein.

Onze grote specialiteit is het reproduceren van cursussen voor bedrijfsopleidingen met een vierkante rug als afwerking. Dit printwerk is vaak in kleur en wordt steeds digitaal geprint op hoog kwalitatief FSC papier. Vaak worden de kaften gedrukt in offset en afgewerkt met een glanzend laminaat. Wij printen op afroep en leveren over gans Europa.

Wij printen vanaf digitale bestanden (die eventueel per email binnenkomen) en kopiëren in kleur en zwart-wit op A4 en A3 formaat. Naast het printen verhuren wij computers ter voorbereiding van uw printwerk. Wij kunnen de opmaak voor u verzorgen, wij binden in met plastiek of metaalringen, met het fastback systeem, met een vierkante rug of uw werkje kan onder ringmap gebracht worden. Ook personaliseren wij de opdrachten (zelfs de ringmappen), wij printen variabele data op omslagen met strip en kunnen op een CD of DVD uw informatie in digitale vorm opslaan (voorbeeld het inscannen van een cursus waarvan (nog) geen digitale versie bestaat).

Wij scannen, kopiëren en printen architectplannen in kleur en in zwart wit van A2 tot A0 formaat. Wij printen posters en affiches op glanzend en mat papier.

Voor bedrijven bieden wij een Total-care service aan: Eens de bestelling geplaatst, nemen wij de verdere verwerking, eventuele opmaak, impositie, druk, en afwerking op ons. Wij zoeken steeds de beste oplossing voor u – offset druk of digitaal printen. Voor het drukken in offset doen wij beroep op onze geïntegreerde drukkerij die ons voorziet van alle publicitair en commercieel drukwerk.

Wenst u meer te weten, of wenst u ons te testen, schrijf ons een mail (info@allps.be), bel ons (02 512 70 10) of neem contact met onze externe dienst (sales@allps.be) die graag met u een afspraak maakt.

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Privacybeleid
Onze website maakt gebruik van cookies. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.