B.C.D. EXPRESS IXELLES

bcd express 2

AANGEPASTE OPENINGSUREN TIJDENS DE COVID-LOCKDOWN : MAANDAG TOT ZATERDAG 9.00 - 20.00 uur

Open

Ma : 08:00-20:00
Di : 08:00-20:00
Wo : 08:00-20:00
Do : 08:00-20:00
Vr : 08:00-20:00
Za : 09:00-20:00
Zo : gesloten

bcde1050@allps.be

Generaal Jacqueslaan 135, 1050 Elsene

+32 (0)2 649 39 54

Wij zijn het team van All Printing Services die voor u klaarstaat van 9u00 tot 22u00 van maandag tot vrijdag én op zaterdag van 9u00 tot 20u00. Indien u speciale printwerken hebt, kunnen wij speciaal voor u openen buiten deze normale werkuren (zelfs op zondag).

Bij B.C.D. Express kan u zelf kopiëren en zelf printen in de “self service” die volledig uit kleurenprinters bestaat. Daarnaast staan onze specialisten elke dag voor u klaar voor het verwerken van al uw digitale en manuele opdrachten.
Wij werken graag per email en verwerken al uw digitale bestanden tot PDF om zo in kleur of zwart-wit in hoge kwaliteit af te drukken. Digitaal printen doen wij dagelijks. Onze specialiteit is het van u overnemen van volledige printopdrachten die wij bij u op het gewenste moment op de gewenste locatie in perfecte staat afleveren. Naast het printen binden wij in, dit kan met plastiek of metaalringen, met het fastback systeem, onder vierkant rug of onder ringmap brengen. Vaak personaliseren wij de opdrachten (zelfs de ringmappen), wij kunnen er een CD of DVD bijvoegen met uw informatie in digitale vorm. Vaak bereiden wij conferenties voor waarbij wij ook de badges afdrukken, de naamkaarten, de gepersonaliseerde schrijfblokken, gepersonaliseerde kaften met flappen (bij ons gedrukt) en zelfs uw gepersonaliseerde pennen. Wij kunnen ook voor een korte periode een printer plaatsen in uw conferentiezaal en de mailing die de conferentie voorafgaat volledig voorbereiden en verzenden.

B.C.D. Express is de specialist die elk (internationaal) bedrijf kan helpen bij het afdrukken van technische fiches en handleidingen (wij zijn uw partner voor uw technisch departement),

opleidingen (wij zijn uw partner voor uw HR-departement),
externe communicatie (wij zijn uw partner voor uw marketingdepartement).
Wenst u meer te weten, of wenst u ons te testen, schrijf ons een mail (info@allps.be), bel ons (02 649 39 54) of neem contact met onze externe dienst (sales@allps.be) die graag met u een afspraak maakt.

Tot binnenkort

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Privacybeleid
Onze website maakt gebruik van cookies. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.