Mister Copy Antwerpen

mr copy

Welkom bij Mister Copy Antwerpen, partner van All Printing Services

OPEN
ma – vrij :  8u – 18u30
zaterdag : 9u – 18u30

mc2018@allps.be


Mechelsesteenweg 200

2018 Antwerpen

+32 (0)3 237 11 35

Wij zijn gelegen op de Mechelsesteenweg 200 te Antwerpen.

Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 8u00 tot 18u30 en op zaterdag van 9u00 tot 18u30.

Wij scannen, kopiëren en printen architectplannen in kleur en in zwart wit van A2 tot A0 formaat. Wij printen posters en affiches op glanzend en mat papier.

Voor bedrijven bieden wij een Total-care service aan: Eens de bestelling geplaatst, nemen wij de verdere verwerking, eventuele opmaak, impositie, druk, afwerking en levering op ons. Wij hebben onze eigen leverdienst en zoeken steeds voor u de beste oplossing – offset druk of digitaal printen.

In de self service kan u terecht voor al uw print en kopiewerk in kleur en in zwart-wit.

Wij zijn gespecialiseerd in het printen vanaf digitale bestanden (die eventueel per email binnenkomen) en kopiëren in kleur en zwart-wit op A4 en A3 formaat. Wij binden in met plastiek of metaalringen, met het fastback systeem, met een vierkante rug of uw werkje kan onder ringmap gebracht worden. Ook personaliseren wij de opdrachten (zelfs de ringmappen), wij printen variabele data op omslagen met strip en kunnen op een CD of DVD uw informatie in digitale vorm opslaan (voorbeeld het inscannen van een cursus waarvan (nog) geen digitale versie bestaat).

Wij geven kortingen aan leraren die een lerarenkaart van Klasse bezitten (www.lerarenkaart.be ) en bieden outsourcingsmogelijkheden voor scholen en universiteiten. Voor studentenkringen bieden wij de boekenservice aan, en kunnen wij het drukken van hun flyers en affiches verzorgen, voor de studenten hebben wij speciale prijzen en voor de professoren kunnen wij steeds een oplossing op maat maken.

Wenst u meer te weten, of wenst u ons te testen, schrijf ons een mail (info@allps.be), bel ons (03 237 11 35) of neem contact met onze externe dienst (sales@allps.be) die graag met u een afspraak maakt.

Tot binnenkort!