Mister Copy Namen

mr copy

Welkom bij Mister Copy Namen, partner van All Printing Services

OPEN
ma – vrij :  8u – 18u30
zaterdag : 9u – 18u30

mc5000@allps.be

Rue de Bruxelles 32

5000 Namur

+32 (0)81 22 81 48

Wij zijn gelegen op Rue de Bruxelles 32 te Namen.

Wij zijn gespecialiseerd in scannen, kopiëren en printen van architectplannen in kleur en in zwart wit van A2 tot A0 formaat. Wij printen posters en affiches op A2, A1 en A0 formaat op glanzend en mat papier.

Wij geven kortingen aan leraren die een lerarenkaart van Klasse bezitten (www.lerarenkaart.be ) en bieden outsourcingsmogelijkheden voor scholen en universiteiten. Voor studentenkringen bieden wij de boekenservice aan, en kunnen wij het drukken van hun flyers en affiches verzorgen, voor de studenten hebben wij speciale prijzen en voor de professoren kunnen wij steeds een oplossing op maat maken.

Voor bedrijven bieden wij een Total-care service aan: Eens de bestelling geplaatst, nemen wij de verdere verwerking, eventuele opmaak, impositie, druk, en afwerking. Wij zoeken steeds voor u de beste oplossing – offset druk of digitaal printen.

In de self service kan u terecht voor al uw print en kopiewerk in kleur en in zwart-wit.

Wij zijn gespecialiseerd in het printen vanaf digitale bestanden (die eventueel per email binnenkomen) en kopiëren in kleur en zwart-wit op A4 en A3 formaat. Wij binden in met plastiek of metaalringen, met het fastback systeem, met een vierkante rug of uw werkje kan onder ringmap gebracht worden. Ook personaliseren wij de opdrachten (zelfs de ringmappen), wij printen variabele data op omslagen met strip en kunnen op een CD of DVD uw informatie in digitale vorm opslaan (voorbeeld het inscannen van een cursus waarvan (nog) geen digitale versie bestaat).

Wenst u meer te weten, of wenst u ons te testen, schrijf ons een mail (mc5000@allps.be), bel ons (081 22 81 48) of neem contact met onze externe dienst (sales@allps.be) die graag met u een afspraak maakt.

Tot binnenkort!